Cum ar trebui să alegeți pachetul de asigurare?

Cum ar trebui să alegeți pachetul de asigurare?

Există mai multe aspecte pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când vă alegeți furnizorul de asigurări private de sănătate și pachetul de asigurare.

În primul rând, trebuie să vedeți dacă polița dvs. oferă acoperire internațională sau dacă este limitată la o singură țară și dacă sunteți liber să alegeți furnizorul de servicii medicale dintre cei oferiți de furnizorul dvs. de asigurări sau dacă există un singur furnizor de servicii medicale la care puteți apela.

Un subiect fundamental este acela dacă polița include, de asemenea, acoperire pentru tratamentul cancerului sau pentru transplant.

Alte aspecte pe care trebuie să le luați în considerare vizează următoarele: dacă asigurarea oferă acoperire și pentru familia dvs., dacă acoperă orice condiții preexistente sau numai afecțiuni ulterioare și dacă include opțiunea de a alege să achitați o franșiză pentru a reduce costul primei de asigurare, dacă este necesar.

Verificați dacă polița acoperă toate serviciile medicale de care aveți nevoie dvs. sau familia dvs. Veți dori, de asemenea, să vă asigurați că veți avea acces la cei mai buni furnizori de servicii medicale, susținuți de o echipă de asistență cu experiență, precum cea pe care MediHelp v-o pune la dispoziție pentru a vă ajuta atunci când aveți nevoie.

În cele din urmă, trebuie să fiți siguri că polița este rentabilă și că furnizorul de asigurări este un specialist, ceea ce înseamnă că este specializat EXCLUSIV în asigurări de sănătate. 

Decizia privind asigurarea privată de sănătate este una dintre deciziile cele mai importante pe care le puteți lua în timpul vieții. MediHelp este prezent pe piața europeană din anul 1999 și este principalul furnizor de asigurări private de sănătate din Europa Centrală și de Est, cu activitate în România, Ungaria, Polonia și Bulgaria.

(29.04.2021.)