De ce MediHelp?

De ce MediHelp?

MediHelp permite accesul la servicii de diagnosticare, servicii în ambulatoriu și tratament spitalicesc, din întregul spectru medical privat din România și din toate țările europene. În funcție de planul ales, serviciile medicale pot fi furnizate, de asemenea, în toate țările lumii.

MediHelp se diferențiază de alți furnizori de asigurări de sănătate prin faptul că vă oferă o soluție atunci când aveți nevoie de acces la servicii medicale în străinătate. Frontierele țărilor nu vă vor împiedica recuperarea.

Atunci când dvs. sau familia dvs. aveți nevoie de tratament medical, costurile sunt deja acoperite. Dacă alegeți tratamentul prin intermediul unuia dintre partenerii noștri, acoperim direct costurile. Soluțiile noastre flexibile de plată se vor adapta, în toate aspectele, nevoilor dvs.

Vă puteți bucura de aceeași libertate de alegere atunci când vine vorba de alegerea furnizorului dvs. de servicii medicale. De asemenea, veți avea posibilitatea de a obține o a doua opinie medicală, iar MediHelp poate plăti pentru toate medicamentele prescrise de medici.

În plus, MediHelp se mândrește cu asistența excepțională, dedicată clienților. Vă punem la dispoziție departamenul Customer Care, cu care puteți comunica atât în limba romană, cât și în limba engleză, în cursul săptămânii, între orele 9:00 și 17:30. De asemenea, puteți contacta non-stop partenerul nostru de asistență, serviciu disponibil atât în română, cât și în engleză.

Asigurarea privată de sănătate este o investiție pe termen lung pentru sănătatea dvs. și este, probabil, una dintre cele mai importante investiții pe care le veți face vreodată.

(29.04.2021.)