Miért érdemes egészségbiztosítást kötni?

Miért érdemes egészségbiztosítást kötni?

Kelet-Európában az állami egészségügyi ágazat krónikusan alulfinanszírozott. Az egészségügyi szakemberek hiánya és egyenetlen elosztása további akadályokat gördít az egészségügyi szolgáltatások elérése elé.

Azok számára, akik nem kívánják saját és családjuk egészségét az állami egészségügy bizonytalanságaira bízni, illetve elegük van a hosszú várakozásokból, a magán egészségbiztosítás a válasz. Ennek segítségével irányíthatja egészségügyi ellátását, és jobb eszközökre tehetünk szert alkalmazottjaink, családunk és saját egészségünk védelmére. Ha garanciára van szüksége a megfelelő időben érkező minőségi ellátásra, vagy szeretné Ön kiválasztani, hogy hol és mikor részesül orvosi kezelésben, és ki lesz az az orvos, aki ellátja majd Önt, akkor a magán egészségügyi biztosítás a tökéletes megoldás.

Mi, a MediHelp International-nél úgy gondoljuk, hogy senki nem akar pusztán a szerencsére hagyatkozni, vagy szükségtelen kockázatokat vállalni, amikor az egészségéről van szó. Mindannyiunknak jogunk van a megfelelő egészségügyi szolgáltatásokhoz. Ez azt jelenti, hogy ha valaki biztos szeretne lenni abban, hogy minden megtesz azért, hogy vigyázzon az egészségére, akkor számukra a válasz a magán egészségbiztosításban rejlik.

A magán egészségbiztosítás azt jelenti, hogy amikor beteg lesz, összpontosíthat csupán a gyógyulásra. Biztosítási szolgáltatója minden másról gondoskodik majd. Elérheti bármelyik kórházat, klinikát, vagy felkeresheti a választása szerinti orvost. Koncentrálhat kizárólag arra, amire kell: az egészségére.

 

(2021.04.29.)