Miért kössön egészségbiztosítást a MediHelpnél?

Miért kössön egészségbiztosítást a MediHelpnél?

A MediHelp lehetőséget ad a diagnosztikai, járóbeteg- és fekvőbeteg szolgáltatások teljes magánegészségügyi spektrum elérésére Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Lengyelországban, és minden európai országban. A választott csomagtól függően az orvosi szolgáltatások a világ minden országában elérhetők lehetnek.

Ami a MediHelpet megkülönbözteti más biztosítási szolgáltatóktól, az az, hogy megoldást kínál akkor is, amikor külföldi orvosi segítséget kell elérnie. Az országhatárok nem fogják gátolni a gyógyulását.

Amikor Önnek vagy a családjának orvosi kezelésre van szüksége, a költségek már fedezve vannak. Amennyiben egyik partnerünkön keresztül választ kezelést, közvetlenül fedezzük a költségeiket. Rugalmas fizetési megoldásaink minden tekintetben alkalmazkodni fognak az igényeihez.

Ugyanezt a szabadságot élvezheti, amikor az egészségügyi szolgáltatója kiválasztására kerül sor. Lehetősége lesz továbbá orvosi másodvéleményt kapni, illetve a MediHelp fizetheti az összes, orvos által felírt gyógyszert is.

Mindezeken túl, a MediHelp igen büszke kivételes és odaadó ügyfélszolgálatára. Magyar- és angol nyelvű telefonos ügyfélszolgálatot biztosítunk munkanapokon 9 és 17:30 között, de assistance partnerünk is elérhető folyamatosan mind magyarul, mind angolul.

A magán egészségbiztosítás egy hosszútávú befektetés az egészségébe, és valószínűleg az egyik legfontosabb befektetés, ami mellett valaha dönteni fog.

 

(2021.04.29.)