Prima ta de asigurare

Prima ta de asigurare

 

Este prima ta de asigurare rezonabilă?

Este corect prețul pe care îl achiți?

Putem face ceva anume pentru a-ți scădea costurile cu asigurarea?

Care este procesul profesional prin care se calculează prețul planului tău de asigurare?

Este important pentru noi să stabilim credibilitate în jurul politicii noastre de prețuri și să ne asigurăm că tu știi că noi facem tot posibilul să controlăm prețul și să-l menținem cât de corect și accesibil putem.

Consultă principalele puncte de mai jos:

Ce este o primă de asigurare?

Aceasta este denumirea pe care o folosim pentru suma de bani pe care o plătești pentru planul tău de asigurare ales.

Plățile tale trimestriale sau semi-anuale au legătură cu modul de plată ales de tine.

Vei vedea că plățile primelor tale depind de planul și de opțiunea pe care ai selectat-o.

Pentru a evita surprizele nedorite, trebuie să verifici de două ori că ai ales planul corect, ceea ce este acoperit de acesta și că îți poți permite să plătești prima pentru a-l acoperi.

 

Cum se calculează prima ta de asigurare?

Elementele principale precum datele cu caracter personal: vârsta ta, unde locuiești, dacă dorești să îți incluzi familia în plan și nivelul de acoperire pe care dorești să-l obții vor influența costul planului tău de asigurare. La acesta, suntem forțați să includem factori adiționali care influențează costul pentru asistența medicală și care pot avea o influență asupra gestionării financiare a planului tău. Acestea includ

·       Inflația

·       Evenimente precum pandemia COVID-19

·       Costul unor medicamente noi și terapii de tratament costisitoare și pe termen lung

Aceasta înseamnă că trebuie să fim foarte clari atunci când calculăm primele de asigurare. Suntem conștienți de faptul că clienții și brokerii cu care lucrăm sunt mult mai sensibili la creșterile primelor decât în trecut. Prin urmare, trebuie să continui să ai încredere că gestionarea de către noi a primelor este realizată cu multă atenție și grijă și interesul nostru cel mai mare este să îți menținem prima scăzută.

Lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri de asigurări (cei care împărtășesc riscul cu noi) pentru a ne asigura că nu ai nicio surpriză neplăcută atunci când primești Invitația de reînnoire a poliței în fiecare an.

 

Află care este modalitatea de funcționare a asigurărilor:

Primele cresc pe măsură ce înaintezi în vârstă

În mod obișnuit, luând în calcul înaintarea în vârstă, creșterea primei tale de asigurare va fi în jur de 3% pe an până în momentul în care împlinești vârsta de 65 de ani. Acest procent poate fi mai mare sau mai mic în funcție de unde locuiești, iar creșterea procentului se va realiza pe măsură ce înaintezi în vârstă. Între 65 de ani și 80 de ani, creșterea primei tale în baza vârstei nu va fi mai mare de 6%.

Vârsta nu este singurul factor care afectează primele tale. Țara unde locuiești, nivelul de acoperire pe care îl dorești și costul curent al asistenței medicale private fac de asemenea diferența. Astfel, creșterea totală a primei tale va fi mai mare decât creșterea primei în funcție de vârstă.

Cererile de despăgubire nu vor afecta prima ta

Spre deosebire de alți furnizori, noi nu îți vom crește prima de reînnoire dacă ai făcut o cerere de despăgubire. Membrii achiziționează o poliță de asigurare cu bună credință, prin urmare nu considerăm că este corect să-i penalizăm pentru cereri legitime.

În schimb, utilizăm ceea ce este cunoscut ca modelul bazat pe comunitate. Facem o medie a sumelor de bani pe care le plătim pentru cereri către toți membrii noștri, astfel încât nicio persoană sau grup de persoane să nu sufere.

Țara în care trăiești

Primele pentru asigurarea sănătății sunt mai mari în țările unde asistența medicală privată este mai costisitoare.

În mod direct și prin intermediul partenerilor noștri de asigurare, lucrăm îndeaproape cu spitalele și clinicile private de top din aproape fiecare țară de pe planetă. Cunoaștem medicii și specialiștii, cunoaștem modul în care aceștia lucrează și știm care sunt costurile pentru diferite tratamente medicale.

Atunci când comparăm aceste onorarii cu sumele medii globale, începem să avem o idee clară a orașelor, țărilor și regiunilor care sunt mai costisitoare și a celor care sunt mai ieftine. Avem decenii de experiență în analiza cererilor de despăgubire și a datelor medicale care ne ajută să ne formăm corect modelul de prețuri.

Desigur, lucrurile se schimbă tot timpul. Costul asistenței medicale private într-o țară sau regiune poate crește foarte repede. Tratamentul pentru afecțiuni medicale în Elveția și Belgia este la fel de costisitor ca cel din Statele Unite ale Americii. Asta nu se întâmpla atunci când am început să funcționăm.

Este, de asemenea, adevărat că asigurarea de sănătate internațională îți oferă acoperire pentru tratament medical în mai multe țări, prin urmare noi nu îți calculăm prima doar în funcție de țara unde locuiești în prezent. De exemplu, rezidenții din Ungaria și Polonia ar călători în mod obișnuit în Germania sau Austria pentru tratament spitalicesc electiv datorită faptului că țările menționate au facilități medicale mai bune.

Prima ta depinde de nivelul de acoperire pe care îl dorești

Dacă dorești asigurare de sănătate cu o fransiză mai mică (fransiza este suma convenită pe care o vei plăti pentru orice cerere privind tratamentul medical) și mai multe opțiuni, va trebui să plătești mai mult. Dimpotrivă, un plan cu limite plafonate și mai puține opțiuni nu te va costa atât de mult. O poliță cu co-plată îți poate reduce prima.

Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu să ai acoperit tot ceea ce ai nevoie. Nu suntem interesați de „upselling” și nu te vom încuraja niciodată să achiziționezi un plan mai scump. Suntem mulțumiți să te avem ca membru asigurat.

Factorii regionali și globali afectează costul asistenței medicale private

 

·       Inflația medicală – Rata inflației privind asistența medicală privată este în mod constant mai mare decât inflația generală. Cererea mereu în creștere de asistență medicală înseamnă că spitalele și clinicile pot încasa prețuri mai mari. Costul noilor medicamente și proceduri de diagnosticare sofisticate și al tratamentelor influențează costul primelor de asigurare.

·       Costurile tratamentului pentru cancer – Creșterea duratei de viață înseamnă că mai mulți oameni vor avea cancer într-un anumit moment al vieții lor. Investiția substanțială în dezvoltarea unor terapii mai sigure și mai eficiente a îmbunătățit rezultatele tratamentului. Cu toate acestea, aceste terapii sunt adesea costisitoare și pot dura mulți ani.

·       Terapiile cu medicamente de ultimă generație – Acestea sunt beneficii în domeniul tehnologiei medicale, care îmbunătățesc rezultatele asistenței medicale, dar sunt tratamente extrem de costisitoare.

·       Coronavirus – Pandemia a cauzat o întrerupere nemaiîntâlnită și a determinat o povară extraordinară asupra sistemelor de asistență medicală din jurul lumii. Este o viziune standard faptul că această pandemie va afecta în mod negativ costurile spitalelor, pe măsură ce întreg sistemul economic încearcă să își revină din această situație care va avea repercusiuni și în următorii ani.

Suntem corecți cu membrii noștri

Spre deosebire de alți furnizori de asigurare, avem cele mai bune intenții să menținem creșterile primelor în scădere!

Asistența medicală privată este costisitoare și, pe măsură ce costurile cresc, primele de asigurări de sănătate trebuie să țină pasul. Facem tot posibilul să menținem creșterile primelor la un minimum absolut și suntem complet transparenți cu privire la modul în care îți calculăm primele.

Lucrăm cu partenerii noștri de asigurare pentru a asigura corectitudinea prețurilor noastre și, de asemenea, pentru a-ți oferi mai multe opțiuni pentru a-ți reduce prima de asigurare, dacă este necesar.

Asistența medicală este o experiență orientată spre personal, prin urmare deservește un serviciu orientat spre personal. Există o echipă de oameni reali la celălalt capăt al liniei telefonice atunci când ai nevoie de noi. Încearcă…

De asemenea, avem o echipă fantastică, care se află aici pentru a te ajuta, când este momentul să reînnoiești asigurarea sau când ai nevoie de tratament medical. Suntem mai mici decât companiile de asigurări globale, însă ne place acest lucru, deoarece înseamnă că putem acorda fiecăruia dintre membrii noștri mai multă atenție.

Garanția banilor returnați

Chiar dacă achiziționezi un plan nou sau îți reînnoiești planul actual, îl poți anula din orice motiv în 30 de zile de la achiziție sau reînnoire. Îți vom acorda o rambursare integrală, cu condiția ca tu să nu fi făcut cereri de despăgubire.

COVID-19

Știm că este dificil, cu toate restricțiile asupra libertății personale, recesiunea economică iminentă și toate celelalte aspecte ale pandemiei COVID-19. Suntem aici să te ajutăm în această perioadă, așa că dacă dorești să discuți cu noi despre planul tău, te rugăm să ne contactezi! Vom fi încântați să te ajutăm.

(29.04.2021.)