Az Ön Biztostási Díja

Az Ön biztosítási díja

 

Az Ön biztosítási díja méltányos? 

Korrekt árnak gondolja?

Tehetünk bármit, hogy csökkentsük biztosítása költségeit?

Mi az a szakmai folyamat, ami kiszámítja biztosítási csomagjának az árát?

 

Fontos számunkra a hitelesség az árazási politikánkat illetően, valamint az, hogy meggyőződjünk arról, hogy Ön tudja: mindent megteszünk annak érdekében, hogy féken tartsuk az árakat, és a lehető legkorrektebb és legmegfizethetőbb szinten tartsuk azokat.

 Kérjük, tekintse meg a legfontosabb pontokat:

Mi az a biztosítási díj?

Így hívjuk azt az összeget, amit Ön a választott biztosítási csomagjáért fizet.

Negyedéves vagy féléves díjfizetései az Ön választott fizetési módjától függenek.

Látni fogja, hogy díjának megfizetése az Ön által választott csomagtól és lehetőségtől függ.

A szükségtelen meglepetések elkerülése érdekében, kérjük, alaposan ellenőrizze, hogy a megfelelő csomagot választotta, pontosan mi tartozik bele, és hogy megengedheti-e magának a biztosítási díjat.

 

  Mik befolyásolják a biztosítási díjat?

A fő elemek, melyek befolyásolni fogják biztosítási csomagjának díját, a személyes adatok, mint például az Ön életkora, lakóhelye, hogy szeretné-e a családját is biztosítani, illetve, hogy milyen szintű biztosítást szeretne. Kénytelenek vagyunk emellett további tényezőket is figyelembe venni, melyek befolyásolják az egészségügyi ellátás költségét, és melyek hatással lehetnek csomagjának pénzügyi kezelésére.

Ezek többek között: 

–            az infláció,

  –            olyan események, mint például a COVID-19 okozta világjárvány, és

–            a drága és hosszadalmas, új gyógyszeres- és kezelési terápiák költsége.

Ez azt jelenti, hogy nagyon pontosnak kell lennünk, amikor kiszámítjuk a biztosítási díjakat. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfelek és alkuszok, akikkel dolgozunk, a korábbiaknál sokkal érzékenyebbek a biztosítási díjak növekedésére. Így Ön biztos lehet abban, hogy díjaink alakítása nagy gonddal és figyelemmel történik, és az áll a mi érdekünkben is, hogy biztosítási díját alacsonyan tartsuk.

Szorosan együtt dolgozunk biztosítási partnereinkkel (akikkel a kockázaton osztozunk), hogy biztosak lehessünk abban, hogy Önt nem éri
kellemetlen meglepetés, amikor minden évben kézhez kapja Megújítási Ajánlatát.

Ismerje meg a biztosítás működésének alapvető módját:

 

A biztosítási díjak növekednek az évek múlásával

Jellemzően, a korfüggő biztosítási díj emelkedése mintegy 3% lesz évente, amíg Ön el nem éri a 65 éves kort. Ez a százalék lehet magasabb vagy alacsonyabb is attól függően, hogy Ön hol él, és a százalékos növekedés emelkedni fog, amint Ön idősebb lesz. 65 és 80 éves kora között korfüggő éves biztosítási-díj növekedése nem lesz nagyobb, mint 6%.

 

A kor nem az egyetlen tényező, amely befolyásolja a biztosítási díját. A lakóhelye, a biztosítás kívánt szintje, valamint a magán egészségügyi ellátás költsége szintén hatással van rá. Tehát a teljes díjnövekedése magasabb lesz, mint csupán a korfüggő díjnövekedése.

Az igények nem befolyásolják biztosítási díját

Néhány szolgáltatóval ellentétben mi nem fogjuk megemelni a megújításkori ajánlatban szereplő biztosítási díját, ha Ön jelentett be igényt. A tagok jóhiszeműen vásárolják meg biztosítási kötvényüket, ezért nem gondoljuk, hogy korrekt büntetni őket jogos igényeik miatt.

 

Mi inkább a közösségi alapú modellt használjuk. Átlagoljuk a tagjainknak biztosítási igényre kifizetett összeget, így nem egyetlen embernek vagy csoportnak kell szenvednie.

Az ország, ahol él

Az egészségbiztosítási díjak magasabbak azokban az országokban, ahol drágább a magán egészségügyi ellátás.

Közvetlenül és biztosítási partnereinken keresztül szorosan együtt dolgozunk vezető magánkórházakkal, klinikákkal és szakrendelőkkel szinte minden kórházban a világon. Ismerjük az orvosokat és a szakorvosokat, tudjuk, hogy hogyan szeretnek dolgozni, és tudjuk, hogy mennyit számítanak fel a különböző orvosi kezelésekért.

Amikor összevetjük ezeket a díjakat a nemzetközi átlagokkal, kezdünk tisztább képet kapni arról, hogy melyik városok, országok és régiók drágák, és melyek olcsóbbak. Több évtizednyi igénylés és orvosi adat áll rendelkezésünkre, hogy segítsen árazási modellünk kialakításában.

Természetesen a dolgok állandóan változnak. A magán egészségügyi ellátás költsége rendkívül gyorsan az egekbe tud szökkenni egy országban. A betegségek kezelése ugyanolyan költséges Svájcban és Belgiumban, mint az Amerikai Egyesült Államokban. Ez egyszerűen nem így volt még, amikor megkezdtük működésünket.

 

Az is igaz, hogy a nemzetközi egészségbiztosítás több országban fedezi az orvosi kezeléseket, így biztosítási díját nem csupán az alapján számoljuk ki, hogy jelenleg melyik országban él. Például, a magyarországi vagy lengyelországi lakosok jellemzően Németországba vagy Ausztriába utaznának szabadon választható kórházi kezelésre, köszönhetően annak, hogy ezekben az országokban jobbak az egészségügyi létesítmények.

Biztosítási díja függ attól, hogy milyen szintű biztosítást szeretne

Ha Ön alacsony önrész-kiegészítésű egészségbiztosítást szeretne (az önrész-kiegészítés az az egyeztetett összeg, amit bármilyen orvosi kezelésre ki fog fizetni), valamint további vonzó jellemzőket, akkor magasabb díjat kell majd fizetnie. Egy felső határokkal és kevesebb lehetőséggel bíró csomag viszont nem fog olyan sokba kerülni. Egy fix összegű költségmegosztásos (önrész-kiegészítéses) biztosítási kötvény csökkentheti a biztosítási díját.

 

Számunkra az a legfontosabb, hogy Önnek olyan szintű biztosítása legyen, amilyenre szüksége van. Egyáltalán nem szeretnénk ’felülértékesíteni’, és soha nem fogjuk arra ösztönözni, hogy drágább csomagot vásároljon. Egyszerűen csak örülünk, hogy tagjaink között tudhatjuk.

A magán egészségügyi ellátást befolyásoló regionális és nemzetközi tényezők

 Orvosi infláció – A magán egészségügyi ellátás inflációs rátája rendszeresen magasabb, mint az általános infláció. Az egészségügyi ellátás iránti folyamatosan növekvő igény azt jelenti, hogy a kórházak és a klinikák magasabb díjakat számolhatnak fel. A gyógyszerek és az új, kifinomult diagnosztikai eljárások költsége befolyásolják a biztosítási díjak költségét.

A rákkezelés költségei – Az átlagos élettartamok növekedése azt jelenti, hogy több embert diagnosztizálnak rákkal valamikor az életük során. A biztonságosabb és hatékonyabb terápiák kifejlesztésébe fektetett jelentős összegek javították a kezelések kimenetelét. Ezek a terápiák azonban gyakran költségesek, és sok évig tarthatnak.

Új generációs gyógyszeres terápiák – Izgalmas előrelépések vannak az orvosi technológia terén, melyek javítják az egészségügyi ellátás eredményeit, ám ezek rendkívül drága kezelések.

A Koronavírus – A világjárvány példa nélküli zavart okozott, és rendkívüli módon túlterhelte az egészségügyi rendszereket világszerte. Az az általános nézet, hogy ez a túlterheltség hátrányosan fogja befolyásolni a kórházi árakat, amint megpróbálnak talpra állni a COVID-19 után az elkövetkező években.

 

Tisztességesen járunk el tagjainkkal

Más biztosítási szolgáltatókkal ellentétben nekünk az áll leginkább érdekünkben, hogy alacsonyan tartsuk a biztosítási díjakat!

A magán egészségügyi ellátás drága, és amint emelkednek az árak, az egészségbiztosítási díjaknak is lépést kell ezzel tartaniuk. Minden lehetségest megteszünk annak érdekében, hogy a díjnövekedések abszolút minimálisak legyenek, és teljes mértékben átláthatóak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan számítjuk ki díjainkat.

Biztosítási partnereinkkel azon dolgozunk, hogy biztosítsuk árazásunk korrektségét, valamint, hogy számos lehetőséget kínáljunk Önnek arra, hogy csökkentse biztosítási díját, ha szükséges.

Az egészségügyi ellátás rendkívül személyes élmény, így aztán személyes szolgáltatást érdemel. Igazi emberek csapata ül a telefonvonalak végén, amikor szüksége van ránk. Próbálja ki…

Van továbbá egy fantasztikus csapatunk, akik azért vannak, hogy segítsenek biztosítási csomagja teljes élettartama alatt: mikor jön el az ideje a megújításnak vagy mikor van szüksége orvosi kezelésre. Kisebbek vagyunk, mint a nemzetközi biztosítási konglomerátumok, de szeretjük ezt így, mert ez azt jelenti, hogy minden egyes tagunknak sokkal több személyes figyelmet adhatunk.

 

Pénz-visszafizetési garancia

Akár új biztosítási csomagot vásárol, akár a meglévőt újítja meg, indoklás nélkül visszamondhatja a vásárlás vagy megújítástól számított 30 napon belül. Visszatérítjük a teljes árat, amennyiben még nem nyújtott be igény(eket)t.

 

COVID-19

Tudjuk, hogy nehéz időket élünk, személyes szabadságunk korlátozásával, a küszöbön álló gazdasági hanyatlással, és minden egyébbel, ami a COVID-19 okozta világjárvánnyal jár. Itt vagyunk, hogy átsegítsük Önt ezen az időszakon, ezért, ha szeretné átbeszélni biztosítási csomagját, kérjük, keressen bennünket! Örömmel segítünk.

 

(2021.04.29.)